STL 314.909.1990 // OMA 402.925.3200 // CMO 573.808.4489

Get In Touch
Back to Case Studies

CI Select Case Studies

Northwestern Mutual

2020 | ST. LOUIS, MISSOURI

Pandemic played a big part in the design of the office.

Flexibility within large open areas were key.

The Challenge:

Northwestern Mutual had planned to move to a new space in Clayton, Missouri prior to the pandemic hitting. They wanted their new space to make a distinctive statement about who they are as a company while delivering on the goal of providing their employees with a new way to work to ensure their safety and satisfaction with the new space.

The Solution:

CI Select worked together with Nehring Design to design and deliver a Conforming Workplace that would provide their employees and clients with a unique experience within the large, open space. Free address was central to the approach as there weren’t any assigned workstation or private offices with a wide array of collaborative spaces for meetings and conferencing of varying sizes and purposes.

The Result:

The new space for Northwestern Mutual is truly distinguished as an agile work environment, offering a multitude of spaces to support new workstyles. Even executive offices were designed more like a living room than the traditional C-suite and employees and clients could absorb the contents of the esteemed brand’s heritage and core values on the prominently displayed history wall.


Products

  • Furniture

Industry

Corporate


Partners

Nehring design new

Get this and more delivered to your inbox

Sign up now for email updates from CI Select.

Sign up for Email

Previous Case Study

Friendship Village

Read Case Study

Next Case Study

City Academy

Read Case Study